Canal Digital Ligaen

Er du vild med at dunke?

Eller foretrækker du måske at se andre gøre det? Så er du langt fra den eneste der finder basketball fascinerende. Her er fart over feltet og driblinger, så det flimrer for øjnene, når holdene tordner sammen på banen. Langskud, hopskud og så naturligvis mål en masse. Måske spiller du selv basket enten for sjov eller mere for alvor. Men uanset hvad, så er der ikke noget som en god kamp. Hvad enten det er live eller hjemme foran fjernsynet.

Sådan ser du alle kampene

Selv om basketball er en sportsgren med stigende interesse, så er den langt fra så stor som fodbold eller håndbold. Derfor bliver der heller ikke sendt mange kampe på de danske tv-kanaler. Vil du gerne følge med i din yndlingssport? Og måske også i de helt store turneringer ”over there”? Så tjek nogle af de mange streaming tjenesters og diverse sportskanalers tilbud ud. Flere af disse har nemlig særlige sportspakker, som også fra tid til anden viser basket fra diverse ligaer.

Få adgang til det hele – også med stramt budget

Selv om der ofte er særtilbud på disse sportspakker og sportskanaler, så er de ikke gratis. Og ønsker du altid at have adgang til for eksempel basketball? Så er det værd at overveje et fast abonnement på netop de kanaler, der viser de kampe du ønsker at se. Og naturligvis en masse anden sport. Vil du have adgang til denne verden – men er økonomien stram? Så er der heldigvis også en løsning på dette.

Lån dig til de store sportsoplevelser

Nærmer årets helt store sportsoplevelse sig – uden at du kan se med fra sidelinjen? Så er der ingen tid at spilde. Med et online lån kan du hurtigt få penge til at købe dig adgang til sportskanalernes basketkampe. Med til sådan et lån følger også gerne nye kreditkort, så du altid kan være sikker på at kunne swipe dig til endnu mere sport. Men husk! Der er kun tale om et lån. Og misligholdes det, så sendes du til tælling på bænken.

Undgå at sidde over hele sæsonen

Med til disse onlinelån hører blandt andet kviklån. Som navnet siger, er der tale om et lån, hvor du hurtigt har pengene på din konto. Det er nemt at søge om et sådan online lån. Blot skal man være over 18 – og i nogle tilfælde over 21 – år. Derudover må man ikke være registreret som dårlig betaler. For eksempel i RKI. Dertil kommer at man skal være i stand til at betale lånet tilbage – og det er oftest med renter. Så selv om det er en både hurtig og nem løsning, så er det ikke altid den billigste. Men når bolden ruller og sæsonen er ved at blive skudt i gang, så kan det være den bedste løsning!

Er du vild med at dunke?