Canal Digital Ligaen

Tag til USA og se NBA-finalen

Er du fuldstændig bidt af basketball og NBA, og er den helt store drøm for dig at tage til USA og overvære den store NBA-finale? Så gør drømmen til virkelighed! Læs med her og se hvordan du kan booke din billet i dag.

Gør din drøm til virkelighed

Basketball er en fantastisk sport, og det synes et stadig stigende antal danskere at være enige om. Sporten har i hvert fald på det seneste oplevet en markant fremgang her til lands, og det danske landshold har på det seneste gjort sig overraskende godt bemærket. Nu går der endda rygter om, at den 193 cm høje Gabriel ‘Iffe’ Lundberg, som til daglig spiller i Polen, måske snart ryger til verdens bedste liga, NBA, som den første dansker nogensinde.

Du er muligvis selv helt vild med at spille basket, og måske er din største drøm at overvære NBA-finalen. I så fald bør du realisere drømmen. NBA’s playoffs finder i hvert fald sted i perioden fra maj til juli, så hvorfor ikke spare sammen, eller optage et quicklån, og så ellers drage til staterne og få denne uforglemmelige oplevelse?

Få en kulturel oplevelse ud af turen

Hvis du alligevel skal til USA for at se basket, så kan du med fordel samtidig benytte turen til at få oplevet USA, den amerikanske kultur og alt det andet spændende landet har at byde på. Måske kan du på den måde lettere lokke resten af familien med dig på turen.

USA har rigtig meget at byde på. Ikke blot inden for basket og sport som helhed. Det er et storslået land, og der er rig mulighed for at tage på roadtrip og køre de amerikanske landeveje tynde. Ønsker du at tage på storbyferie sammen med dine rejsekammerater, så er der rigeligt med flotte byer at tjekke ud. Fra New York og Los Angeles, til Chicago og Houston. Afhængig af hvor NBA-finalen skal spilles, er det nok en god idé at besøge den nærmeste storby i forhold til dette.

Kalder alle basket-fans: Kom så afsted!

USA er vel sagtens verdens største basket-nation, så du under virkelig dig selv som basket-fan at rejse til landet. Og hvilken bedre måde er der at gøre det på, end ved at tage til NBA-finalen? Så få straks pakket kufferten!

nba